De atlas van wanen - Heytze, Ingmar, 1970-; Prins, Anouk; Van der Horst, Peter; Vernimmen, Roxanne (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2011)
Regelmatig nemen kunstenaars hun intrek in Het Vijfde Seizoen in Den Dolder waar ze tussen de psychiatrische patiënten gaan leven en zich laten inspireren door de omgeving, de gebouwen, de bewoners. In dit werkje komen verschillende kunstenaars aan bod: de foto's zijn het werk van Anouk Prins, Peter van der Horst creëerde de schilderijen en de prachtige gedichten zijn van de hand van Ingmar Heytze die hier in de voetsporen treedt van Menno Wigman die ooit de eerste dichter was die in residentie ging in Den Dolder. Werk van Wigman was te lezen op de tentoonstelling "Zomergasten" die in 2018 te zien was in het Museum Dr. Guislain.