Bedreigde levens : over reclasseering, strafrecht en kinderrecht - De Jongh, G. T. J. (Arnhem : Van Loghum Slaterus, 1943)
De Jongh was oud-kinderrechter te Amsterdam toen hij dit boek schreef. We krijgen dan ook een heel interessant overzicht van het Nederlandse jeugdrecht.