Nood aan een alternatief! (Antwerpen : Werkgroep wet '65, 1978)
Eind 1977 stond men op het punt de wet op de jeugdbescherming van 8 april 1965 aan te passen. Een 15-tal organisaties uit de hulpverlening, aktiegroepen en juridische wereld richtten de werkgroep wet '65 op. Bedoeling was ideeën op tafel te leggen om te maken dat deze wijzigingen ten goede van het kind en de jongere kwamen.