FARO jaarverslag 2012. (Brussel : FARO, 2013)
FARO is het Vlaamse steunpunt voor cultureel erfgoed. In dit jaarverslag een overzicht van het gedane werk, een woordje uitleg bij de interne werking, een opsomming van de cijfers en als bijlagen een persoverzicht, de lijst van lezingen, de publicaties en de vormingen.