A systematic genetic-etiological survey in a Dutch population of institutionalised mentally retarded patients / : diagnostic investigations and implications for medical care - Van Buggenhout, Griet Joanna Celestina Maria, 1963-; Katholieke Universiteit Nijmegen. Faculteit Medische Wetenschappen (Nijmegen : s.n., 2001)
Griet Van Buggenhout gaat in dit proefschrift op zoek naar de mensen met een mentale achterstand binnen de Nederlandse bevolking: hoeveel patiënten telt de bevolking precies, hoe zit de spreiding tussen mannen en vrouwen, wat zijn de onderliggende oorzaken van deze mentale achterstand en wat betekent dit voor de medische zorg in het land? Een proefschrift ter verkrijging van de graad van doctor aan de Katholieke Universiteit Nijmegen.