Autismevriendelijkheid : zakboekje. - Autisme Centraal (Gent : Autisme Centraal, 2010)
Een mooi uitgegeven folder waarin je uitgebreid en begrijpelijk uitgelegd krijgt wat autisme precies is en waar je zoal rekening mee moet houden. Zo krijg je bijvoorbeeld uitleg bij speciale situaties en plaatsen: wat doe je met autistische personen in openbare gebouwen, musea, ... of op het openbaar vervoer of tijdens het wachten of ...
Een uitgave van de Vlaamse Dienst Autisme, partner van Autisme Centraal, lid van Vijftact