Geestesziekten : geprogrammeerde cursus - Van Reeth, P. Ch.; Roerig N.V. (Brussel : Roerig N.V., 1964)
Roerig N.V. is een dochterbedrijf van de firma Pfizer N.V. De oorspronkelijke Engelstalige cursus droeg de titel "Programmed text on Mental Illnes" , Dr. P. Ch. Van Reeth, docent aan de universiteit van Brussel, verleende zijn medewerking bij de vertaling van dit werk. Een heel duidelijk en volledig theoretisch werk dat we in vijf grote luiken kunnen opsplitsen: "Neurosen", "Psychosen", "Etiologie van neurosen en psychosen", "Andere geestesstoornissen" en "Behandeling van geestesaandoeningen".