Sunshiny Day Center. - Yongin Mental Hospital (Yongin-City : Yongin Mental Hospital, 2015)
Een bundeling teksten waarin we o.a. kennis maken met het New Yorkse project The Living Museum. Ook volgend rapport maakt deel uit van deze bundel: Annual report 2015 van het WHO Collaborating Center for Psychosocial Rehabilitation and Community Mental Health 2014-2015. Je krijgt meteen een mooi zicht op allerlei verschillende kanalen via dewelke mensen opnieuw in de maatschappij kunnen stappen nadat ze af te rekenen hadden met mentale problemen.