Een zomer in Het Vijfde Seizoen : een werk dat zo eerlijk is dat het niet meer uitmaakt waar het over gaat - van Kempen, Marc; Nausikaä, Antoinette (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2008)
Van Kempen en Nausikaä gingen bij hun aankomst in Den Dolder met de camera op pad maar beseften al gauw dat ze "niet alles" te zien kregen, geen toegang kregen tot bepaalde plaatsen: ook bewoners van een psychiatrische instelling kennen zoiets als "privacy" waar ze op staan. Beide kunstenaars besloten dan ook vrij snel om de patiënten zelf een camera in de handen te duwen en te laten filmen wat zij wilden tonen aan de buitenwereld. Uit al die filmfragmenten hebben van Kempen en Nausikaä dan een compilatie gemaakt die je kan bekijken dank zij de CD-Rom die deel uitmaakt van deze uitgave. Openheid, je open stellen voor de blik van een ander, interesse tonen in een ander, iets van iemand anders vragen en iets van jezelf geven waren de criteria voor deze selectie.