Het Vijfde Seizoen : Wafae ahalouch el Keriasti & Tony Hofman. - Ahalouch el Kariasti, Wafae (Den Dolder : Het vijfde Seizoen, 2010)
Wafae Ahalouch el Keriasti en Tony Hofman waren in 2010 te gast bij Het Vijfde Seizoen. Zij werden vooral getroffen door de schoonheid van de natuur rondom hen en wilden dan ook in hun werk deze schoonheid eren en het publiek nog eens herinneren aan de boodschap zorg te dragen voor die vergankelijke schoonheid. Hun werk bestond vooral uit collages.