Gustav Mesmer : Flugradbauer - Ikarus vom Lautertal genannt - Hartmaier, Stefan, 1960-; Ott, Franz-Xaver; Peiry, Lucienne, 1961-; Stiegele, Juliane; Zehnder, Franco (Kirchentellinsfurt : Gustav Mesmer Foundation, 2015)
Een vrij korte, Engelstalige inleiding om Gustav Mesmer even voor te stellen aan de lezer(es). De rest van deze heel summiere catalogus is opgevuld met enkele sfeerfoto's die een idee geven van deze tentoonstelling. Wie echt meer wil weten over Gustav Mesmer raadpleegt beter andere volumineuzere werken. In het Museum Dr. Guislain was een tentoonstelling te zien rond Mesmer van 2016 tot 2017.
Keywords: Messer, August, -- 1867-1937.