De waarheid over de zee : literaire stempels aan de kust - Brems, Hugo, 1944-; Pessoa, Fernando, 1888-1935 (Antwerpen : Behoud de Begeerte, 2004)
De Waarheid over de zee was een project van Behoud de Begeerte, gerealiseerd in het kader van Literaal. Dit werk bevat alle "literaire stempels" die aan de kust werden aangebracht. Naast werk van Hugo Brems en Fernando Pessoa ook werk van Lucebert, Eva Gerlach, Cees Buddingh, Arjen Duinker, ...