Bloedtest - Vermeersch, Peter, 1972- (Kortrijk : Wit.h vzw, 2020)
Deze uitgave is een onderdeel van de Walking Opera "Bloedtest" , een initiatief van Wit.h in coproductie met Museum Dr. Guislain Gent en Kunstencentrum Buda Kortrijk, De Beelderij Torhout en De Figuranten Menen. Rijk geïllustreerd met foto's, o.a. van de performance en de tentoonstelling in de gebouwen van het Museum Dr. Guislain. De tentoonstelling "Bloedtest: genetische en artistieke manipulaties" liep in het museum van 21 juni tot 20 oktober 2019.