Visions intermédiaires - Tourte, Nicolas, 1977- (Condette : Château d'Hardelot, 2017)
Nicolas Tourte beperkt zich niet tot één medium maar maakt gebruik van verschillende technieken om zijn visie weer te geven. De kunstenaar stelt vooral de plaats van de mens in het universum in vraag. In deze binaire tijden bevindt hij zich ergens tussen nul en één, in een eigen niemandsland.