John Bulteel : les dialogues de Saint Piat - Legge, Jacky, 1957-; Clynckemaillie, Olivier, 1971-; Watthée-Delmotte, Myriam, 1954- (Mons : Galerie Koma, 2017)
Beeldhouwer John Bulteel volgde les in de academie van Kortrijk. Deze tentoonstelling vond in 2017 plaats in de kerk van Saint-Piat in Mons.
Keywords: Bulteel, John