100th Yun Dong Ju Festival. (Korea : s.n., 2017)
Een set van 15 postkaarten en bijhorende enveloppen, uitgegeven ter gelegenheid van het 100ste Yun Dong Ju Festival. Yun Dong Ju wordt gezien als een van de grootste Koreaanse dichters aller tijden. Hij is ook als rolmodel heel belangrijk: hij stierf op 28-jarige leeftijd in de gevangenis nadat hij door de Japanse overheerser gearresteerd was omdat hij streefde naar een Koreaanse onafhankelijkheid. Geboren in 1917 dus waarschijnlijk een festival ter gelegenheid van de honderdste verjaardag van zijn geboorte.
Keywords: Dong-ju, Yoon, -- 1917-1945.