In the flow : artists from The Living Museum. - Fauntleroy, Carma C.; Marton, Janos; Seltzer, Charlotte; Smith, Valerie (New York : Queens Museum of Art, 2002)
De patiënten van het Creedmore Psychiatric Center mogen zich uitleven in The Living Museum, het atelier van de instelling. Regelmatig worden hun werken tentoon gesteld, en deze keer is dat het geval in The Queens Museum of Art. Eerst krijgen we een woordje uitleg bij de geschiedenis van Creedmore en het atelier, en vervolgens komen de kunstenaars aan bod: links krijg je een foto te zien van hen, rechts een foto van het tentoongestelde werk van hen.