It's me - Pilon, Alet, 1949- (Den Dolder : Het Vijfde Seizoen, 2011)
Beeldend kunstenares Alet Pilon werd in 2009 gevraagd een project te realiseren voor Het Vijfde Seizoen. "Mode" was het thema en Pilon begon vol goede moed aan haar project ... tot ze vroegtijdig alles stop moest zetten wegens de diagnose borstkanker. Twee jaar later werkte ze het project verder af na overleg met Den Dolder. Alet Pilon vroeg de bewoners van de instelling om hun binnenste eens naar buiten te brengen, niet door middel van woorden of kunst, maar via kleding: de patiënten mochten met make-up en kledij duidelijk maken waar ze voor stonden. Het valt op dat er vrij veel trouwjurken en mannenkostuums opduiken op deze foto's, maar ook gewone uitgangskledij en een astronautenpak komen aan bod.