De Romeinen in Nederland - van Es, W. A. (Willem Albertus), 1934- (Haarlem : Fibula-Van Dishoeck, 1981)
Geïllustreerde beschrijving van de Romeinse tijd in het zuidelijke deel van Nederland
1e uitg. 1972.
Literatuuropgave: p. 285-293.
Keywords: To 1384.; 1552 Roman Empire; Classical antiquities; Nederland ; geschiedenis; Nederland; Oudheid; Romeinen (volk).; Romeinse oudheid; Nederland; Netherlands -- Antiquities, Roman; Netherlands -- History -- To 1384.; Netherlands; History