Drugs : Adis drug evaluation. (S.l. : Adis, 1997)
Een uitreksel uit het juni-nummer van het tijdschrift "Drugs". In dit artikel maakt de lezer(es) kennis met de middelen die de firma Adis in huis heeft om mensen te helpen bij een alcoholverslaving. Dit dunne boekje gaat dus eigenlijk over alcoholisme en niet zozeer over drugs in het algemeen.
In: Drugs; 53(1997)2, pp. 109-138