Biografisch Lexicon van de Gentse edelsmeden uit de 19de eeuw (1798-1869). - Van den Kerkhove, André; De Doncker, Tim, 1985-; Van Damme, Jan, 1957- (Gent : Provincie Oost-Vlaanderen, 2021)
Dit rijk geïllustreerde derde deel van het overzicht van Gentse edelsmeden presenteert de biografieën van al de edelsmeden die tussen 1798 en 1869 ressorteerden onder de Gentse keurkamer, dus o.m. ook uit Aalst, Oudenaarde en Sint-Niklaas. Er zijn bovendien twee essays opgenomen over de Gentse top-edelsmid P.J.J. Tiberghien.