Approaches to semiotics : cultural anthropology, education, linguistics, psychiatry, psychology - Indiana university conference on paralinguistics and kinesics 1962; Bateson, Mary Catherine, 1939-2021; Hayes, Alfred S.; Sebeok, Thomas A. (Thomas Albert), 1920-2001 (The Hague : Mouton, 1972)
In dit boek staat de taal centraal, meer bepaald de taal waarin de zieke communiceert over zijn ziekte. Daarbij spelen natuurlijk verschillende factoren een rol: opleiding, cultuur, ... De vorige eigenaar, Dr. R.F. Berg, zenuwarts in Delft, heeft de nodige aantekeningen gemaakt in het boek: kritieken, verwijzingen, ...
Transactions
Includes bibliographies.
Keywords: Communication -- Congresses