Wat ons mens maakt : aanleg en opvoeding - Ridley, Matt, 1958-; Gemmeke, Marlou (Amsterdam : Contact, 2004)
Wetenschappelijke herbeschouwing van het nature/nurture-debat met als uitgangspunt dat deze twee begrippen niet werkelijk te onderscheiden zijn.