De geschikte plek - De Keyzer, Laurens, 1947-2016; Cosaert, Reinhart; Mertens, Marco, 1966- (Tielt : Lannoo, 2008)
Laurens De Keyzer gaat in dit boek op zoek naar de achtergrond en drijfveren van de architect die gestalte geeft aan sociale woningbouw, werkplekken, herbestemming en psychiatrische instellingen. Een heel mooi fotoboek vol plannen en foto's van interieurs, gebouwen, ... Een mooi overzicht van alle dingen die je kan doen om mensen tot rust te brengen in hun woon- en werkomgeving.
Keywords: Lefebure, Patrick, -- 1958-.; Architecture -- History -- 20th century -- Belgium -- Catalogs; Architecture -- History -- 21st century -- Belgium -- Catalogs; Architecture, Modern -- 20th century -- Belgium