Gewone mensen wonen in gewone huizen en eten gewone pap : beelden uit de psychiatrische inrichting 'Het hooghuys', 1983-1987 - Van Rijswijk, Aad; Kramer, Luuk, 1958- (Etten-Leur : Het Hooghuys, 1987)
Fotograaf Luuk Kramer trok 4 jaar lang met zijn camera rond in de gangen en kamers en zalen van de psychiatrische inrichting 'Het Hooghuys' te Etten-Leur. Bezoek, maaltijden, de keuken, uitstappen, het leven op de kamer, feesten, ...: je krijgt een vrij goed totaalbeeld van het leven in zo een inrichting, waarbij niet alleen de patiënt aandacht krijgt maar ook het personeel aan bod komt.
Keywords: Kramer, Luuk, -- 1958-.