Psychofarmaca : een leidraad voor de praktiserend medicus - Van Praag, H. M. (Herman Meïr), 1929-; Van Dijk, W. K., 1924- (Assen : Van Gorcum, 1966)
Een overzicht van de belangrijkste soorten geneesmiddelen waarbij natuurlijk ook aandacht besteed wordt aan de schadelijke bijwerkingen.