Stahl's essential psychopharmacology : neuroscientific basis and practical application. - Stahl, Stephen M., 1951- (Cambridge, UK ; : Cambridge University Press, 2000)
Uitgebreid handboek waarin niet alleen tekstueel maar ook visueel uitgelegd wordt wat precies de relatie is tussen medicijnen en ons lichaam, meer bepaald het zenuwstelsel en onze hersenen.