Handboek psychofarmacotherapie - Ansseau, Marc; Dierick, Michel (Gent : Academia press, 1999)
Uitgebreid handboek waarin de auteurs telkens uitleg geven bij het gebruik van medicatie voor het genezen of onder controle houden van bepaalde aandoeningen zoals schizofrenie, angststoornissen, slaap- en waakstoornissen, eetstoornissen, ...
Keywords: Medische psychologie -- Psychiatrie; Psychiatrie; Psychofarmacotherapie; Psychopharmacology -- Handbooks, manuals, etc