Slaapstoornissen : bij kinderen, bij volwassenen, bij bejaarden, bij alcoholisten. (Brussel : Roche, 1986)
Een bedrijfsuitgave van de firma Roche. Eerst wordt uitgebreid uitgelegd hoe slaapproblemen bij kinderen, volwassenen, bejaarden en alcoholisten ontstaan en vervolgens worden natuurlijk de twee slaapmiddelen van de firma voorgesteld: Mogadon en Rohypnol.