Het geneeskundig voorschrift met formulier. - Simonart, André, 1903-1992 (Turnhout : Brepols, 1942)
Simonart, Hoogleraar te Leuven, legt in dit boek uit hoe je conform de wetgeving precies om met gaan met het voorschrijven van medicijnen: deze kennis hoort natuurlijk thuis in de opleiding van de artsen maar je moet natuurlijk ook je medicijnen goed kennen zodat je goed kan oordelen welk medicijn precies nodig is voor je patiënt(e).