Organon preparaten. (Brussel : Organon België N.V.)
Losbladig mapje met overzicht van het volledige gamma van de firma, waarbij je kan kiezen tussen de opties "indicaties" (abortus, ziekte van Addison, anemie, ...) of "preparaten" waarbij de verschillende medicijnen uitgebreid worden voorgesteld (samenstelling, karakteristiek, indicaties, dosering, verpakking, ...