Éléments de pharmacodynamie et de thérapeutique - Simonart, André, 1903-1992 (Turnhout : Brepols, 1958)
Een uitgebreid leerboek waarbij je uitvoerig uitleg krijgt bij de verschillende grote groepen geneesmiddelen: hoe zijn ze chemisch precies opgebouwd, wat doen ze precies, wat zijn de verborgen gevaren, ...