Biochemistry, schizophrenias, and affective illnesses - Himwich, Harold E., 1894-1975 (Baltimore, : Williams & Wilkins, 1970)
In dit boek aandacht voor schizofrenie, psychosen, depressies en dwangneuroses en hoe deze te behandelen met medicatie.