Clinical chemistry : principles and technics - Henry, Richard J. (Richard Joseph), 1918- (New York : Harper & Row, 1966)
Een heel uitgebreid en wetenschappelijk werk waarbij men bijvoorbeeld heel gedetailleerd uitlegt hoe je de zuurstof- of ph-waarde van bloed meet. Vakliteratuur.