P.U.K. schalen. (S.l.)
Kant-en-klare P.U.K. schalen voor gedragsbeoordeling, waarbij de psycholoog ook een woordje uitleg krijgt over het gebruik van deze schalen om zo tot een correcte analyse te komen.