Atlas pratique des ponctions et infiltrations : la médecine des piqûres - Huard, Pierre, 1901-1983; Laboratoires Squibb ([Paris] : R. Dacosta, 1972)
Prachtig geïllustreerd naslagwerk over een toch wel heel apart onderwerp: de geschikte plaatsen waar je een infuus kan steken, een inspuiting kan geven, ... Een heel speciale "atlas" van het menselijk lichaam die zeker in de opleiding geneeskunde zijn nut heeft.