Rivista di psicologia sociale e archivio italiano di psicologia generale e del lavoro. (Torino : Istituto superiore di psicologia sociale)
In dit juli-septembernummer van 1968 bijdragen van C. Enachescu, A.A. Smirnov, U. Albertini, M. De Rosa, A. Xibilia, N. Scirè, C.I. Pavone, A. Ferraris, A. Ferrari en A. Massucco Costa over de psychologie in Rusland, autoriteit binnen gezinsverband, de Siciliaanse vrouw en haar werkomgeving, ...