Rallé : master of the town of consuls - van Jole, Marcel, 1916-2014; Foncé, Yonah; Gaudet, Michel; Verstaen, Geert (Lier : Antilope Art Books, 2003)
Het werk van de Amerikaanse kunstenaar Rallé, gekend als Master of the Town of Consuls (MTC), kan je gerust het etiket "surrealisme" opplakken. Werk van deze artiest vind je o.a. in het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen en het Brugse Groeninge Museum. Sommige van de afbeeldingen in dit boek zijn open te vouwen. Auteur Marcel van Jole is kunstcriticus, medeauteurs Yonah Foncé, Michel Gaudet en Geert Verstaen zijn respectievelijk kunsthistoricus, schilder/kunstcriticus en designer.
Keywords: Rallé, -- 1949-.