Ogni Cosa. - Fogli, Andrea, 1959- (Rome : Musei di Villa Torlonia, 2013)
Fogli legt zich niet toe op één medium en leeft zich uit in tekeningen, schetsen, etsen, sculpturen, ... Zijn werk voelt bij momenten heel duister aan en de titels van zijn werken zijn bij momenten veelzeggend: il demone meridiano, mantra, vierge, isola, la grotte du poète, le temple de l'amour, dans le forêt, voyage au centre du monde, ... Maakt meteen een beetje duidelijk waar de kunstenaar zo allemaal mee bezig is: metamorfoses, scheppingen, dromen en visioenen, ...
Tentoonstellingscatalogus
Tweetalig Italiaans/Engels