Goed bestuur voor cultuur : 'corporate governance' voor de cultuursector - Rommes, Charlotte; Schramme, Annick, 1963-; Schrauwen, Joke (Antwerpen : Universiteit Antwerpen, 2012)
Niemand zal ontkennen dat goed bestuur een noodzaak is, en dit op alle domeinen van de politiek. Ook op cultureel vlak is goed bestuur dus een absolute must. Schramme, Schrauwen en Rommes zijn dan ook met een stuurgroep van specialisten aan tafel gaan zitten en hebben deze folder rond goed bestuur uit de hoed getoverd. Wie tips wil rond een goed bestuursmanagement moet deze uitgave dus eens goed onder ogen nemen.