Hendrik Vermeulen. Werken 2009-2015. - Vermeulen, Hendrik, 1965- (S.l. : Hendrik Vermeulen, 2015)
Hendrik Vermeulen maakt multidisciplinair werk dat tekeningen, panelen, prints, sculpturen, installaties, performances en gedichten bevat. De kunstenaar stelt op deze CD-rom zijn werk voor dat hij maakte in de periode 2009-2015.