Psychiatrie - Reedijk, Bas, 1927-2010 (Lochem : De Tijdstroom, 1980)
Een uitgebreid leerboek over de psychiatrie in al zijn vormen en met al zijn deelgebieden: neurosen, psychosen, kinderpsychiatrie, verslavingsziekten, stoornissen in de seksuele relaties, psychiatrische behandelingsmethoden, rechten van de psychiatrische patiënt, ... komen allemaal aan bod. Een bibliografie en een trefwoordenlijst vervolledigen dit werk.