Neue Aussichten 2019. - Haarer, Dorothee; Schindler, Rolf (St. Gallen : Museum im Lagerhaus, 2018)
Kalender, heruitgegeven door het Museum im Lagerhaus, Stiftung für schweizerische Naive Kunst und Art Brut. De kalender bestaat uit postkaarten, voor elke maand één, waarop een afbeelding van één van de werken van het museum. Bij elk werk krijg je ook een woordje uitleg rond de artiest(e) die het werk heeft gemaakt. Een mooie manier om outsiderkunst te promoten en een kans te geven rond te gaan in je vrienden- en kennissenkring.