Leven met een alkoholist : met de Hulp van Al-Anon. (Deurne : Algemeen Dienstbeheer der Nederlandstalige Al-Anon Familiegroepen, 1978)
Zoals blijkt uit de titel is dit boek bedoeld als hulp voor mensen die hun leven delen met familieleden, gezinsleden of vriend(inn)en die buitensporig drinken en duidelijk verslaafd zijn.