Nationaal Werk voor Kinderwelzijn onder de Hooge Bescherming van HH. MM. de Koning en de Koningin : reglement. (Brussel : Imprimerie Médicale et Scientifique, 1923)
Letterlijk alle details komen aan bod in deze uitgave, van het dagelijks bestuur en de medische commissies tot de organisatie van melkkeukens, kinderopvang, ...