Peerke Donders : apostel van de melaatsen en de indianen - Verhees, J. (Brugge : Tabor, 1984)
Korte levensschets van Petrus Nobertus Donders (1809-1887), die ruim 40 jaar werkzaam is geweest onder de Surinaamse melaatsen en de indianen die op plantages werkten
Keywords: Donders, Petrus, -- 1809-1887.