Gegrepen door het leven - Lievens, Stefaan, 1940-2019 (Antwerpen : Patmos, 1978)
Een aantal gebeds- en bezinningsteksten uit het milieu van een Vlaamse basisgemeenschap, die als vrije en ware christenen willen leven.