Cultuur in onderwijs : een krachtige onderstroom - Delarue, Steven; Langelet, Ann; Verstraete, Eva (Leuven : Acco, 2018)
Bedoeling van dit boek is om mensen uit het veld te helpen bij het uitwerken van projecten waarin jongeren maximaal de kans krijgen elkaar te inspireren en op zoek te gaan naar dingen waar alle deelnemers zich goed bij voelen. Onderwijs en cultuur slaan de handen in elkaar om zo de jongeren te versterken in hun ontwikkeling.