Outsider Art Now. 1. - Bergh, Nina; Looijen, Hans; Neefjes, Carine; Van Berkum, Ans, 1952-; van Leeuwen, Anna (Amsterdam : Outsider Art Museum, 2018)
Outsider Art Now is het resultaat van een unieke samenwerking tussen het Outsider Art Museum en het kunsttijdschrift Out of Art. In 2018 resulteerde dit in een uitgave die bestaat uit twee volumes: dit deel is het eerste volume van dit werk. Heel mooie uitgave waarbij verschillende mensen hun zegje doen over outsider art. O.a. het Dolhuys, het Smithonian American Art Museum, De Stadshof en het Museum Guislain stonden stukken uit hun collectie af om deze tentoonstelling mogelijk te maken.