Le système nerveux de l'homme : leçons professées à l'Université de Louvain - Van Gehuchten, Arthur, 1861-1914 (Lierre : Joseph Van In & Cie, 1893)
Van Gehuchten was op het moment van deze uitgave gewoon hoogleraar aan de faculteit Medische Wetenschappen van de KULeuven en tevens directeur van het Vesaliusinstituut. In deze bundel zijn alle lessen bij elkaar gebracht die op dat moment gegeven werden aan de universiteit. De nodige illustraties maken duidelijk waar professor Van Gehuchten precies over praat.
Keywords: Central Nervous System -- Anatomy & histology -- 19th century; Central nervous system; Central nervous system